kalender als relatiegeschenk

Een kalender bedrukken als relatiegeschenk als uniek cadeau

Published On 27 januari 2023 | By Roeland van Poorten | Personeel

Wil je de relaties van jouw bedrijf bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar? Of is er een andere gelegenheid waarvoor je een bedankje nodig hebt? Een kalender bedrukken als relatiegeschenk kan dan een goede keuze zijn. Kalenders zijn immers altijd te gebruiken en komen in ieder huishouden goed van pas. Met een groot aantal mogelijkheden is er altijd een optie die goed bij de ontvanger aansluit. Maar voor welke keuzes sta je als je de kalender wilt laten bedrukken? Hieronder lees je alles wat je moet weten, zodat je tot een bedrukking over kan gaan.

Verschillende kalenders om uit te kiezen

Een kalender bedrukken als relatiegeschenk begint door te kijken naar de verschillende soorten kalenders. Er zijn namelijk een groot aantal kalenders mogelijk, welke ook allemaal weer een ander doeleind hebt. Enkele voorbeelden hiervan zijn jaarkalenders, verjaardagskalenders en maandkalenders. Iedere kalender geeft een geheel andere functie en je moet daarbij goed bekijken wat het beste bij de ontvangers aansluit. Zo kan je bijvoorbeeld ook kijken naar hoe lang de ontvanger ermee moet doen. Een verjaardagskalender is immers ieder jaar opnieuw te gebruiken, maar een jaarkalender kan je slechts voor het desbetreffende jaar gebruiken.

Personalisatie van de kalender toepassen

Wanneer je het soort kalender hebt vastgesteld, is het belangrijk om ook te kijken naar de uitstraling en de mogelijkheden tot personalisatie. Je wilt immers ook dat jouw relaties ziet dat de kalender van jou afkomt. Zo kan je voor de voorkant verschillende opties terugvinden. Denk aan het plaatsen van een foto van de onderneming, de bedrijfsnaam en het logo. Ook de achterkant kan je nog voorzien van extra informatie over het bedrijf. De verschillende pagina’s maak je wederom helemaal naar wens door foto’s en andere afbeeldingen toe te voegen aan iedere zijde.

De vorm van de kalender

Wanneer je de kalender bij een professional als kalenderbestellen.nl bestelt, kan je nog meer mogelijkheden terugvinden. Zo kan je ook de vorm van de kalender volledig naar wens krijgen. Je hoeft een kalender bijvoorbeeld niet op te hangen, maar er zijn ook staande varianten beschikbaar. Het is dan wel van belang dat je oplet of het ook goed hanteerbaar is. Door alle verschillende vormen met elkaar te vergelijken en de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen, zorg je ervoor dat jouw relaties voor langere tijd met het geschenk kunnen doen en er veel gemakken ontstaan. 

De hoeveelheid snel bestellen

Bij een professional als kalenderbestellen.nl kan je een groot aantal verschillende varianten terugvinden en zorg je ervoor dat er voor iedere relatie een goed geschenk beschikbaar is. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is te bepalen hoeveel je er nodig hebt. Zo heb je voor iedereen een variant beschikbaar en kan je snel beginnen met het uitdelen van de relatiegeschenken. Iedereen gaat veel gebruik maken van de kalender en jij hebt jouw blijk van waardering overgebracht met een gepersonaliseerd cadeau. Vergeet er ook geen voor jezelf te bestellen voor dagelijks gebruik.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *