relatiegeschenken

Relatiegeschenken voor werknemers met kinderen? De 7 leukste geschenken

Published On 29 augustus 2019 | By Nathalie Brouwers | Marketing

Je werknemers verrassen met een leuk relatiegeschenk is heel leuk, en het is nog leuker als je ook aan hun kinderen denkt. Kinderen zijn natuurlijk al blij met een ballon, maar dat is iets te simpel. Deze 7 geschenken zijn leuk voor werknemers en andere relaties met kinderen.

Lunchbox

Wil je graag een praktisch cadeau geven dat dagelijks van pas kan komen? Dan is een brooddoos bedrukken een goed idee. Deze neemt het kind elke dag mee naar school, dus het is zeker geen onzinproduct. Het handige hieraan is dat je deze lunchbox ook gemakkelijk als cadeau kan geven aan mensen die (nog) geen kinderen hebben, omdat iedereen wel eens een lunchbox nodig heeft.

Handdoek

Een extra handdoek kan altijd goed van pas komen, bijvoorbeeld als je met je kind gaat zwemmen. Een enorme badhanddoek laten bedrukken met het bedrijfslogo is een mooi idee als relatiegeschenk. Zorg voor een handdoek van hoge kwaliteit die jarenlang mee zal gaan. En wat ook wel zo handig is: je maakt zo gratis reclame bij het zwembad of op het strand. 

T-shirts

T-shirts kun je in allerlei soorten en maten laten bedrukken. Om een relatiegeschenk een persoonlijke touch te geven, achterhaal je de maat van het kind van je werknemer en laat je een t-shirt bedrukken met het bedrijfslogo of een leuk bedrijfsmotto. 

Waterflessen

Een herbruikbare waterfles komt altijd goed van pas. Vooral met kinderen is het altijd handig om wat extra water mee te nemen. Door een grote waterfles te geven hebben je werknemers altijd wat bij de hand. Ook met dit cadeau is het mooi dat ook kinderloze ontvangers hier heel blij mee zullen zijn. En een herbruikbare drinkfles is natuurlijk ook nog eens heel goed voor het milieu!

Kleurpotloden in een etui

Om kinderen even stil aan tafel te houden zijn wat kleurpotloden altijd goed om bij je te hebben. Stop ze in een leuk etuitje met het bedrijfslogo erop en doe er een puntenslijper bij en je bent klaar! Zorg er wel voor dat het potloden van goede kwaliteit zijn die niet steeds afbreken, anders kun je ze na ontvangst alsnog meteen weggooien.

Rugzakjes

Ook altijd handig: kleine rugzakjes voor kinderen. Deze kunnen ze meenemen tijdens een dagje weg of als ze op schoolreisje te gaan. Door er het bedrijfslogo op te laten drukken is het ook nog eens eenvoudig te herkennen. Een bedrijfslogo saai? Dan kun je het ook verder personaliseren met een leuke quote. Een herbruikbare tas is natuurlijk ook nog eens een duurzaam relatiegeschenk.

Slabbetjes en rompers

Een leuk cadeau om altijd voorradig te hebben: slabbetjes en rompertjes met het bedrijfslogo of een leuk motto. Door er gewoon alvast een aantal af te laten drukken kun je deze telkens als een van je werknemers in verwachting is als kraamcadeau geven. Superleuk én attent!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *