Mokken bedrukken

Goed idee! Mokken bedrukken

Published On 16 oktober 2020 | By Nathalie Brouwers | Marketing

Ben je nog op zoek naar een relatiegeschenk voor je relaties of wil je je medewerkers een leuk presentje geven? Denk dan eens aan een bedrukte mok. Dat kan met een algemene tekst of logo maar je kunt de mok ook personaliseren. Een mok is een handig cadeau wat je dagelijks kunt gebruiken. Door middel van een tekst of afbeelding spreek je op een zeer persoonlijke manier je waardering voor iemand uit. Het ontvangen van zo’n gepersonaliseerde mok of beker heeft dan meer betekenis dan een standaard relatiegeschenk. Zo maak je niet alleen reclame voor jouw bedrijf of organisatie maar geef je je relaties ook nog eens een zeer bruikbaar cadeau. Mokken bedrukken is dus een win-win situatie.

Mokken bedrukken met een logo

Een gepersonaliseerde mok is een handige manier om dus niet alleen jouw bedrijf, merk of organisatie te promoten, het is ook een bruikbaar voorwerp voor op kantoor. Een werkdag begint immers pas echt goed na een heerlijk kopje vers gezette koffie of thee. Het is dus slim om aan alle medewerkers een gepersonaliseerde mok te geven en zeker in deze tijd is het belangrijk dat iedereen uit z’n eigen beker of mok drinkt. Er is een uitgebreid assortiment aan mokken waar je uit kunt kiezen. Wil je mokken bedrukken met een gekleurd logo of wil je er nog een grappige tekst op zetten? Het kan allemaal. Er zijn verschillende mokken verkrijgbaar, van grote mokken voor cappuccino of thee tot kleine koffiemokken. Ook voor externe relaties en partners is het bedrukken van mokken een slim idee. Je kunt mokken bedrukken met een logo, contactgegevens of een inspireren quote. Geef er een zakje thee of andere koffie-artikelen waardoor je er een leuk relatiepakket van maakt.

Koffiebekers voor onderweg

Naast koffiemokken voor op kantoor kun je ook kiezen voor koffiebekers voor onderweg, de bamboo drinkbekers. Verkrijgbaar in verschillende kleuren met zo’n handige afsluitende deksel. Hoe leuk is het dat deze bekers in de trein of tram gebruikt worden en dat ze bedrukt zijn met een logo van jouw bedrijf? De koffiebekers voor onderweg zijn speciaal hiervoor gemaakt. De bamboo drinkbeker wordt geleverd met een gekleurde siliconen band en een bijpassende dop met opening om uit te drinken.

Een goede service

Wil jij graag mokken bedrukken met jouw logo of met een tekst? Het werkt heel eenvoudig. Je zoek eerst in het brede assortiment naar de meest geschikte mok. Er is een groot scala aan kleuren en afmetingen. Hierna kun je een ontwerp maken. Je kunt hiervoor zelf een ontwerp van het logo, tekst of logo en tekst aanleveren of je besteedt het ontwerp uit. Er is een team van grafische ontwerpers die voor jou een digitaal ontwerp met jouw logo of tekst voor op de mok ontwerpen. Het ontwerpen van een drukproef zit bij de service inbegrepen. Heb jij de drukproef goedgekeurd, dan beginnen ze de mokken bedrukken. De levertijd van de mokken is afhankelijk van de mok en de gewenste bedrukking. Als je te maken hebt met een deadline waarvoor de bekers af moeten zijn, kan je dit aangeven zodat ze altijd op tijd aankomen.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *