Blikken bedrijf bedrukken

Logo van het bedrijf laten bedrukken op blikken: bekijk de mogelijkheden

Published On 14 januari 2021 | By Dennis Verbaandert | Marketing

Blikken met opdruk kun je op veel verschillende manieren inzetten voor jouw organisatie. Zo is een blik met logo ideaal als verpakking van een eigen product, maar bijvoorbeeld ook als relatiegeschenk of promotioneel artikel. Doordat een blik zeer sterk en duurzaam relatiegeschenk is, heeft de ontvanger hier nog lange tijd plezier van. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van bedrukte blikken voor jouw bedrijf? Wij zetten alle mogelijkheden voor je op een rij.

Volledig bedrukte blikken

Wil jij veel aandacht voor jouw product of wil je reclame maken voor een dienst? Met een volledige bedrukking in jouw huisstijl springt het blik meteen in het oog. Een all-over bedrukking is onder andere mogelijk op koekblikken en stroopwafelblikken en bedekt zowel de deksel als de romp. Laat bijvoorbeeld blikken volledig bedrukken wanneer je binnenkort op een beurs staat en geïnteresseerden een origineel promotieartikel cadeau wilt doen.

Dekselbedrukking

Je kunt er ook voor kiezen om alleen het deksel te laten bedrukken. Dekselbedrukking is haarscherp doordat het op een vlak oppervlakte gedrukt wordt en het is altijd mogelijk in full colour. Met deze techniek kun je bijvoorbeeld een pillendoosje met scharnierdeksel laten bedrukken met jouw bedrijfslogo, een voorraadblik met een venster of een klein push blikje.

Embossing voor luxe uitstraling

Voor een exclusieve uitstraling kies je voor embossing. Deze techniek wordt ook wel präge genoemd. Hierbij wordt jouw logo, een persoonlijke tekst of beeldmerk in reliëf in het deksel gestanst. Om dit mogelijk te maken wordt er een mal gecreëerd, waardoor embossing een redelijk kostbare manier van blikken bedrukken is. Je krijgt te maken met eenmalige kosten voor het maken van de mal. Hier krijg je dan ook wel een premium product voor terug. Hou altijd je doelgroep in je achterhoofd bij het kiezen van het meest geschikte relatiegeschenk. Lees ook: Zo maak je een relatiegeschenk echt waardevol.

Blikken met custom labels

In plaats van bedrukking is het ook mogelijk om het blik te voorzien van een custom label. Dit staat ook wel bekend als een sleeve of wikkel. De wikkel bestaat uit stevig papier dat vaak voorzien is van een lichte glanzende laag. Dit zorgt ervoor dat het label lang mooi blijft. Dit label kan vervolgens over de gehele oppervlakte bedrukt worden met jouw eigen logo, tekst en/of ontwerp. Ten slotte komt het label strak om het blik te zitten voor een stijlvol resultaat.

Bedrukte blikken bestel je eenvoudig en snel online. Je ontvangt eerst een digitale proefdruk ter goedkeuring voordat jouw bestelling geproduceerd wordt. Het ontwerp kun je zelf maken of laten maken door een team van professionals.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *