Uitbreiden leasevloot

Leasevloot uitbreiden? Zo ga je te werk

Published On 29 oktober 2020 | By Roeland van Poorten | Bedrijf Laten Groeien

Leasen wordt steeds populairder. Zowel bedrijven als particulieren zien de voordelen van het leasen: een contract afsluiten voor zo lang als nodig is, rijden in een nieuwe auto, geen onderhoudskosten en soms zelfs kosten besparen! Voor bedrijven met een leasevloot is het dus een goede tijd om daarin te investeren.

Heb je als bedrijf een eigen leasevloot en wil je die uitbreiden? Of wil je beginnen om een leasevloot op te bouwen en wil je weten hoe je die zo goed mogelijk kunt laten groeien? Dat is een hamvraag voor veel autobedrijven. Zij zien de verkoop van auto’s teruglopen en de populariteit van het leasen toenemen. Aan de hand van dit artikel maak je een goed begin en staat je autogarage binnenkort vol leaseauto’s.

Groeien met leasen

De afgelopen jaren is de leasevloot in Nederland uitgebreid. De winst neemt bovendien ook toe. De markt vraagt om meer leaseauto’s en dat komt niet alleen meer vanuit het bedrijfsleven. Dus niet alleen leasen voor personeel, maar ook zeker leasen voor particulieren wordt populairder.

Stel: je least al een aantal auto’s, maar je wil die vloot uitbreiden. Hoe pak je dat aan? Uiteraard moet je vooraf investeren in het aanschaffen van auto’s. Om die financiering rond te krijgen is natuurlijk altijd een puzzel, maar het lijkt een goed moment om de knoop door te hakken op dit gebied. Verduurzaming is daarbij overigens een keyword. Investeer je nu in leasen, dan is het devies om te investeren in auto’s die weinig uitstoot veroorzaken. Niet alleen sluit dat beter aan bij de behoefte van de consument, het is ook een veiligere keuze met het oog op de toekomst.

Particulier leasen heeft een positief imago

Voor iedereen die een leasevloot heeft, ligt uitbreiden van die vloot voor de hand. De belangrijkste groeimarkt is het particulier leasen: vandaar dat veel nieuwe bedrijven zich daarop richten. Het leasen door particulieren heeft namelijk de wind mee. Waar het tientallen jaren een luxe was om een eigen auto te leasen, is dat nu omgeslagen. Autobezit is nu eenmaal minder aantrekkelijk geworden. Wie zijn leasevloot verder wil uitbreiden, doet er dus goed aan om deze nieuwe markt aan te boren.

Uitbreiden!

Steeds meer mensen vragen zich af of het auto leasen ook voor hen een oplossing kan zijn. Daarmee komen voor bedrijven met een leasevloot uitbreidingen in zicht. Wie daar nu goed op inspeelt, kan daar in de toekomst van profiteren!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *