bedrijfspand verkopen

5 tips om je bedrijfspand sneller te verkopen

Published On 21 oktober 2022 | By Roeland van Poorten | Bedrijfspand

Heb jij een bedrijfspand en wil je deze zo snel mogelijk verkopen, dan is het zaak om dit op de juiste manier aan te vliegen. Omdat het niet voor iedereen even duidelijk is hoe ze ervoor kunnen zorgen dat dit op een snelle en ook goede manier lukt, hebben we een aantal tips voor je, die je hierbij kunnen helpen. We kunnen je namelijk verzekeren, dat jij met het toepassen van deze tips je bedrijfspand een stuk sneller weet te verkopen.

Tip 1. Zorg voor goede foto’s

Foto’s zijn essentieel voor het verkopen van een bedrijfspand. Mensen willen namelijk wel weten wat ze ervan kunnen verwachten en ook hoe het pand is ingedeelt. Om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen naar je pand komen kijken, zijn goede en duidelijke foto’s dus een must.

Tip 2. Plaats advertenties

Een bedrijfspand verkopen zonder makelaar kan natuurlijk ook. Echter ben je dan wel zelf verantwoordelijk voor het hele traject. Zo dien je dus naast het maken van foto’s ook te zorgen voor de juiste teksten en het plaatsen van de advertentie.

Tip 3. Maak gebruik van je netwerk

Op het moment dat jij een bedrijfspand wilt verkopen, dan is de kans vrij groot dat er misschien wel iemand uit je eigen netwerk is die hier wel oren naar heeft. Vooral wanneer je een groot pand hebt, met meerdere mogelijkheden, is het zeker de moeite waard om eens een balletje op te gooien. Niet geschoten is altijd mis!

Tip 4. Schakel een makelaar in

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je pand zelf te verkopen. Toch kan het soms verstandig zijn om een makelaar in te schakelen. Allereerst scheelt het je een hoop tijd en ook gedoe en daarnaast heeft een makelaar vaak ook wel wat potentiële kopers in z’n portefeuille. 

Tip 5. Kies voor vastgoedopkoop

Wil jij snel van je bedrijfspand tegen een goede prijs? Dan is het zeker de moeite waard om eens contact op te nemen met Vastgoedopkoop. Deze partij brengt namelijk vaak binnen 48 uur na het eerst contact een bod uit, zodat je op basis daarvan direct verder de onderhandeling in kunt. Blijkt dat het bod akkoord is, dan kunnen de zaken verder worden afgehandeld en blijkt dit niet zo te zijn, dan kun je een tegenbod doen om te kijken of jullie er dan wel samen uitkomen.

Je kan er ook altijd voor kiezen om je bedrijfspand te verhuren, wat kies jij?

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *