kantoor interieur rvs

Toe aan een nieuwe inrichting op kantoor? Combineer rvs in het interieur!

Published On 28 november 2019 | By Dennis Verbaandert | Bedrijfspand

Dat een passende kantoorinrichting belangrijk is weten steeds meer ondernemers. Een inspirerende kantooromgeving maakt medewerkers productiever en creatiever. Wie nog onderneemt in saaie kantoorpanden is daarom toe aan een nieuwe inrichting. De kunst is om een inrichting te kiezen die rust uitstraalt, maar tegelijkertijd toch warm en levendig is. Dit bereik je onder andere door warme, kleurrijke materialen te combineren met robuuste materialen zoals rvs.

Daarom roestvast staal

Kiezen voor een moderne, industriële inrichting op kantoor is hot. Het minimalistische van deze look straalt professionaliteit uit, terwijl de combinatie met contrasterende, meer warme materialen voor sfeer zorgt. Rvs is zeer geschikt om toe te passen in dergelijke interieurs. Het roestvaste staal heeft een natuurlijke glans, welke ook na intensief gebruik behouden blijft. Roestvast staal is materiaal van hoge kwaliteit en gaat, mits goed onderhouden, ontzettend lang mee. Bovendien geeft de robuuste uitstraling van rvs ieder kantoor een krachtige uitstraling.

Een rvs garderobe

Beschikt jouw kantoor over een ontvangstruimte met garderobe? Maak dan een mooi kledingrek met rvs behuizing. Een kledingrek van rvs ziet er heel strak en modern uit. Bovendien oogt roestvast staal heel clean, waardoor de garderobe er altijd schoon en opgeruimd uit ziet. Combineer het krachtige rvs met bruine suède kledinghangers: dit zorgt voor contract en luxe uitstraling.

Leer en rvs: een krachtige combinatie

Je kunt rvs op veel verschillende manieren toepassen. Zorg er wel voor dat de inrichting van je kantoor geen kille uitstraling krijgt. Combineer daarom het rvs met andere materialen. Kies bijvoorbeeld niet alleen voor volledig stalen meubelen, maar combineer stalen frames met contrasterende materialen. Meubels bepalen de sfeer op kantoor en deze moeten dus ook een beetje warmte en comfort uitstralen. Plaats in de gemeenschappelijke ruimte bijvoorbeeld lederen banken met rvs poten. Leer en rvs vullen elkaar prachtig aan: deze meubelen zijn warm, krachtig en luxe. Ook bureaustoelen zijn verkrijgbaar in deze stoere combinatie van leer en rvs.

Lampen en accessoires

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een meer huiselijke kantoorinrichting met wat kleine rvs-accenten. Zo zijn er bijvoorbeeld ook veel leuke accessoires van roestvast staal verkrijgbaar. Combineer een huiselijke sfeer bijvoorbeeld met grote, luxueuze rvs plantenbakken, zodat de planten op kantoor mooi uitkomen. Ook bij het kiezen van de belichting op kantoor kun je gaan voor rvs. Zo zijn er veel lampen te koop gemaakt van rvs gecombineerd met andere materialen. Deze maken de inrichting helemaal af.

Deel dit artikel op social media!

One Response to Toe aan een nieuwe inrichting op kantoor? Combineer rvs in het interieur!

  1. Metalenstellingspecialist says:

    Wij hebben op ons kantoor laatst ook gebruik gemaakt van metalen rekken en platen. Geeft inderdaad veel meer ruimtelijkheid dan de houten kasten die we hiervoor hadden staan.

    Groeten, Felix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *