Gevelreclame op je bedrijfspand, dit zijn de voordelen

Dit zijn de voordelen van aantrekkelijke gevelreclame op je bedrijfspand

Published On 10 juni 2022 | By Roeland van Poorten | Overig

Gevelreclame is reclame die erg goed werkt als je een eigen bedrijfspand hebt. Het laat niet alleen zien dat jouw bedrijf in dat pand zit, maar voorbijgangers zien dit soort reclame gegarandeerd wanneer ze voorbijrijden. Er zijn dan ook een aantal voordelen van aantrekkelijke gevelreclame op je bedrijfspand. Wil je weten welke voordelen dit zijn? Dat lees je in dit artikel.

Wat is gevelreclame?

Gevelreclame is, zoals de naam al doet verklappen, reclame die je ziet op de gevel van een pand. Het is een verzamelnaam voor alle soorten promotie die zichtbaar is op de gevels van een pand. Dit zijn verschillende soorten media. Denk aan het logo van het bedrijf, een afbeelding of een ander soort illustratie. Omdat dit soort reclame op de gevel te zien is, is er een grote kans dat voorbijgangers deze reclame zien, wat erg gunstig is. Wat zijn alle andere voordelen van reclame op de gevel?

Je bedrijf is altijd zichtbaar

Doordat de reclame van jouw bedrijf zichtbaar is op de gevel, is jouw bedrijf ook altijd zichtbaar voor voorbijgangers. Dag in, dag uit, je hoeft hier verder niks aan te veranderen. Helemaal wanneer jouw pand op een plek staat waar veel verkeer langsrijdt, is dit erg gunstig voor de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Het zorgt dus voor betere zichtbaarheid en betere vindbaarheid.

Er zijn veel mogelijkheden

Met gevelreclame valt eindeloos te variëren. Zo kies je ervoor om bijvoorbeeld het logo op de gevelreclame te zetten of de naam van jouw bedrijf. Je kiest er ook voor om een afbeelding van bijvoorbeeld je werknemers op de gevelreclame neer te zetten. Je varieert met kleuren, verschillende groottes van de reclame of met verschillende lettertypes. Je richt het helemaal in naar de smaak en huisstijl van jouw bedrijf.

Een professioneel visitekaartje

Een groot voordeel van gevelreclame is dat het, ten opzichte van veel andere soorten reclame, er professioneel uitziet. Het oogt professioneel wanneer jouw bedrijfsnaam te zien is op het pand. Ga bij het ontwerpen van de gevelreclame ook na wat je precies uit wil stralen. Ook hierin zijn veel verschillende mogelijkheden. Houd je het zakelijk of juist persoonlijk? Dit zijn zaken waar je over nadenkt.

Er zitten veel voordelen aan gevelreclame. Het werkt erg goed voor je vindbaarheid en zo werf je potentiële klanten. Ook varieer je op vele manieren met het ontwerp, zodat het perfect past bij jouw bedrijf.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *