oud apparatuur

Oud apparatuur op kantoor? Lever het in voor een mooie restwaarde!

Published On 3 februari 2023 | By Roeland van Poorten | Overig

De apparaten die u en uw medewerkers gebruiken, veranderen met de dag. Daardoor blijft u wel zitten met uw oude hulpmiddelen. We hebben daarvoor een oplossing die direct beschikbaar is.

Oude apparaten inleveren

U heeft waarschijnlijk niet veel tijd om bijvoorbeeld oude computers in te leveren. Zoek daarom contact met een bedrijf dat deze artikelen voor u ophaalt en u er een bedrag voor geeft. Dit noemen we de restwaarde. Oude computers inleveren, is erg eenvoudig dankzij bedrijven als CTC. CTC regelt namelijk ieder aspect en zorgt voor een overzicht Daarna u kunt uw pijlen richten op de toekomst, terwijl uw eerdere aankopen uit beeld verdwijnen. Gebruik deze vier tips om dit proces sneller uit te voeren.

Maak een eerste afspraak

Dit lijkt een formaliteit, maar velen beginnen nooit aan een traject door het nalaten van een afspraak op papier te zetten. Dit is zonde, aangezien de meeste uitvoerders de volgende dag al bij u op de stoep kunnen staan. Schrijf daarom in uw agenda dat u vandaag een uitvoerende partij opbelt om met ze een moment vast te stellen waarop u met ze kennismaakt. Hiermee legt u immers de basis voor een mooie samenwerking. CTC is bijvoorbeeld van maandag tot vrijdag bereikbaar van 08:00 tot 17:00. Wanneer belt u deze partij? Vraag verder in een telefoongesprek wat hun werkwijze is om zonder oponthoud van start te gaan.

Neem beslissingen

Als het op opruimen aankomt, zijn de meeste mensen toch behoudend. Ze vinden het dan lastig om afstand te doen van bepaalde spullen. Zorg er hierom voor dat zo’n schifting is geweest voordat een beoordelaar bij u aanbelt. De keuzes liggen dan al op tafel. Vervolgens halen de medewerkers de items op zonder dat er lange gesprekken aan vooraf gingen. Stel u zelf deze vraag voordat u begint aan een opruimronde: is dit product nog nuttig over een paar jaar? En als u nee antwoordt, is er maar een optie over: overhandig het aan een specialist. Anders wordt de drempel hoger om het apparaat weg te doen. Anderzijds daalt daarbij de waarde. Er zit eveneens een financiële afweging bij. Kortom: het is niet moeilijk om uw inventaris op te schonen.

Investeer

Na het proces rondom oude computers inleveren, houdt u een geld over. We raden aan om dit bedrag meteen te investeren, aangezien u zo uw huidige computers een upgrade geeft. U moet hierbij denken aan een langer toetsenbord of een dikkere muis aan te schaffen om energie te besparen. Maar u verwelkomt pas iets nieuws nadat u een overeenkomst tekent met een bedrijf dat gespecialiseerd is in ongebruikte artikelen een tweede leven schenken. Met andere woorden: onderneem vandaag actie om uw kantoor op te ruimen en volgende hoofdstukken open te slaan.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *