Dit hulpmiddel helpt medisch jargon en spraak te herkennen en zet dit om in tekst

Published On 31 maart 2022 | By Roeland van Poorten | Overig

Als je een afspraak hebt met een cliënt, dan kan er veel tijd gaan zitten in het uittypen van dit gesprek. Dit heb je natuurlijk wel nodig, aangezien dit ook weer in het dossier komt, maar het haalt soms wel de aandacht van de persoon tegenover je weg. Waardoor je misschien net een bepaalde emotie kan missen op het gezicht van je cliënt of ongeïnteresseerd en afwezig kan overkomen. Gelukkig zijn er hulpmiddelen voor spraakherkenning die medisch jargon en spraak ook kunnen herkennen en dit voor je omzetten in tekst. Je hoeft het dan alleen even te checken van tijd tot tijd op spelfouten of typefouten, maar je aandacht kan vrijwel helemaal bij de cliënt blijven. En dat is natuurlijk ook de bedoeling en het fijnst voor jou en jouw cliënten. Een van de beste spraakherkenning hulpmiddelen voor medisch gebied is de Dragon medical one.

De voordelen van een hulpmiddel voor spraakherkenning

Er zitten veel voordelen aan de Dragon Medical One en aan het aanchaffen van een spraakherkenningshulpmiddel. Het is wel een investering, maar dat is het zeker waard. Het gaat je namelijk veel tijd en moeite schelen, die je dan volledig in je cliënt kan steken. Het apparaat typt het gesprek namelijk uit terwijl deze plaats vindt en vormt deze meteen om in tekst. Even checken naderhand of tussendoor is wel handig, maar dat zal je veel minder tijd kosten dan zelf het hele gesprek te typen. Bovendien is de Dragon Medical One speciaal ontworpen voor het medische vakgebied en verstaat daardoor dan ook natuurlijk medisch jargon. Als jij helemaal klaar bent met volledige gesprekken uittypen, dan is deze optie perfect voor in je praktijk. 

De Dragon Medical One makkelijk online kopen

Een hulpmiddel voor spraakherkenning is tijdens je afspraken erg prettig om zo je aandacht volledig aan je cliënt te kunnen geven. En de Dragon Medical One is hier perfect voor. Heb je interesse en wil je het apparaat aanschaffen? Dan raden we aan dit te doen via de webshop van spraakherkenning.nl. Hier kun je het apparaat makkelijk bestellen en dan wordt het snel bij je praktijk geleverd en kun je meteen aan de slag met dit handige hulpmiddel. Behalve dan het af en toe controleren of het gesprek correct wordt omgezet naar tekst, zal je nooit meer zelf de gesprekken volledig uit te hoeven typen en je aandacht volledig op de cliënt kunnen vestigen. 

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *