Barkoeling

Barkoeling vrijdagmiddagborrel Barkoeling voor de vrijdagmiddagborrels op kantoor

Published On 13 januari 2023 | By Roeland van Poorten | Overig

Een barkoeling is niet alleen te vinden in een bar, café of buurtwinkel. Je kunt deze apparatuur ook aanschaffen voor op kantoor. Deze koeling kan flessen en ingeblikte dranken gekoeld houden. Zo kun je op vrijdagmiddag heerlijk borrelen met je collega’s. De koeling kan worden gebruikt voor het koelen van alcoholische dranken zoals wijn en bier. Het is echter ook handig om andere soorten dranken in te bewaren, zoals frisdrank, melk of water. Deze koeler heeft een low-profile ontwerp. Het neemt dus niet veel ruimte in beslag. Sommige koelers zijn uitgerust met verstelbare planken. Dit maakt het gemakkelijker om hoge producten zoals wijnflessen op te slaan. Deze barkoeling is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo vind je vast en zeker een design dat bij jouw wensen past.

Massieve of glazen deur?

Het is gemakkelijk om winkels te vinden die barkoelers aanbieden. Een van de meest aanbevolen winkels is horecacentrumbrabant.nl. Er is een verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren beschikbaar. Ze worden geleverd met verschillende deur configuraties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een massieve of glazen deur. Elk type deur heeft zijn eigen voordelen. Een massieve deur is doorgaans voordeliger dan een glazen deur. Daarnaast is het energiezuiniger omdat de deur goed geïsoleerd is. Deze deur kan de dranken die je in de barkoeling bewaart echter niet laten zien. Een barkoeling met glazen deur is stijlvoller. Je ziet ook meteen welke dranken erin staan! Het is lastig om een goed keuze te maken. Lees dit artikel om makkelijker een keuze te maken.

Andere aspecten om rekening mee te houden

Voordat je investeert in een barkoeling voor kantoor, zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Eerst moet je ervoor zorgen dat de barkoeling een thermostaat heeft, zodat je de interne temperatuur kunt regelen. Denk dan na over de grootte van de koeler. Heb je veel werknemers? Overweeg dan om een grotere barkoeling aan te schaffen die verschillende dranken kan bevatten. Kies vervolgens voor een barkoeling die energiezuinig is. Zo kun je besparen op het elektriciteitsverbruik. Ga dus op zoek naar een barkoeling die geschikt is voor jouw kantoor. Met deze barkoeling kun je samen met je collega’s genieten van een drankje op de vrijdagmiddag. Hoe fijn is dat? Na een vrijdagmiddagborrel is het ook belangrijk dat iedereen veilig thuiskomt. Lees onze tips!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *