kerstdozen

De decembermaand is in aantocht, overweeg kerstdozen!

Published On 4 november 2022 | By Roeland van Poorten | Personeel

Warme chocolademelk, cadeautjes, de kerstboom opzetten en gezellig samen zijn met familie en vrienden: de decembermaand is weer in aantocht! Om als werkgever te laten zien hoe blij je bent met je werknemers, is een kerstpakket een mooi gebaar voor deze tijd van het jaar.

Kerstdozen voor unieke kerstpakketten

Kerstdozen zijn ideaal voor het zelf samenstellen van een uniek kerstpakket. Omdat je lege kerstdozen kan bestellen bij bijvoorbeeld verpakkingenzo.nl, kun je zelf bepalen wat er precies in de kerstdoos gestopt wordt. Zo zit je niet vast aan een standaard inhoud: kerstpakketten zijn op deze manier veel persoonlijker. Je kan de doos zo precies laten aansluiten op bijvoorbeeld de interesses van je personeel. Dit voelt dan ook voor de ontvanger als een echte blijk van waardering. Maar een kerstpakketdoos is niet alleen leuk voor personeel, ook klanten of zakelijke relaties vinden het leuk om een kerstpakket te mogen ontvangen! Een kerstpakket is erg attent: je laat zo een goede indruk achter.

Kerstdozen als verpakkingsmateriaal

Kerstdozen zijn niet alleen makkelijk om te gebruiken als kerstpakket, je kunt ze ook inzetten als verpakkingen van online webbestellingen in deze feestelijke maand. Wanneer een klant een online bestelling plaatst en het pakketje in een feestelijke kerstdoos thuis ontvangt, zit de kerstsfeer er goed in. De bestelling hoeft zo ook niet meer ingepakt te worden met inpakpapier, omdat de doos ook al een echte warme kerstuitstraling heeft. Het pakket kan zó onder de boom geplaatst worden! De klant hoeft dan alleen nog maar de bon uit het pakket te halen en klaar is kees.

Voordelen kartonnen dozen

Je kunt zulke dozen bestellen op het internet. Dit is erg simpel: je kunt ervoor kiezen om de dozen te bestellen als bundel, of als pallet. Wanneer je de dozen bestelt als pallet, kan de prijs van de dozen flink omlaag schieten. Dit is erg voordelig voor je portemonnee. Maar niet alleen zijn kartonnen dozen goed voor je portemonnee, ze zijn ook goed voor het milieu. De verpakkingen zijn namelijk gemakkelijk te recyclen en bestaan zelf ook uit gerecycled papier.

Voor welke kerstdoos ga jij?

De kerstdozen zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een dunne, langwerpige doos waar bijvoorbeeld games en boeken in gestopt kunnen worden, voor een grote, ruime vierkante doos waar je een mooi kerstpakket van kan maken met eigen invulling, of voor bijvoorbeeld een kerstwijndoos waar je de klant mee kan verassen of je personeel mee blij kan maken! De mogelijkheden met de kerstdozen zijn oneindig.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *