borrelpakket

Borrelpakket voor thuiswerkers (tip)

Published On 27 augustus 2020 | By Roeland van Poorten | Personeel

De uitbraak van het coronavirus heeft voor veel grote veranderingen in het arbeidsleven gezorgd. De plek op kantoor moest in veel gevallen worden ingewisseld voor een thuiswerkplek en er werden andere eisen aan medewerkers gesteld. Het is echter niet zo dat de traditionele vrijdagmiddagborrel verloren heeft moeten gaan maar ook de invulling hiervan moest op een andere manier. Dit bleek echter een uitstekende optie om thuiswerkers op een passende manier te bedanken en de waardering te tonen voor de flexibiliteit en extra inzet.

Thuiswerken, het nieuwe normaal in corona tijd

Het thuiswerken vormde al snel het nieuwe normaal in corona tijd. Alleen deze manier van werken maakte het mogelijk om op een veilige manier een bedrijf draaiende te houden in een wereld die even stil leek te staan. Veel bedrijven moesten flink de zeilen bijzetten om de gewenste resultaten te realiseren, er moest een andere werkwijze worden gehanteerd maar ook nieuwe kansen ontdekt die meteen uitgevoerd moesten worden. Kortom, er werd veel gevraagd van mensen wat uiteraard resulteerde in een hogere werkdruk. Veel ondernemers voelen zich dan ook geroepen om hun medewerkers eens extra te waarderen voor hun inzet en de waardering naar hun relaties kenbaar te maken. Dit kan op een toepasselijke manier, waarbij de social distance regels uiteraard in acht worden gehouden.

Borrelpakket laten bezorgen

Veel ondernemers hebben de goede gewoonte om geregeld een borreltje met hun medewerkers en relaties te drinken. Het is een manier om wat informeler met elkaar om te gaan om de onderlinge relatie te versterken of successen te vieren. Uit deze behoefte is bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel ontstaan. Door de corona crisis is een beetje de klad in deze traditie geraakt maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Deze borrel kan nog altijd worden georganiseerd maar nu online. Je kunt als ondernemer een borrelpakket laten bezorgen bij je medewerkers en relaties want het drankje en het hapje mogen uiteraard niet ontbreken!

Volop keuze in borrelpakketten voor thuiswerkers

Op internet kun je eenvoudig mooie borrelpakketten voor thuiswerkers bestellen. Je kunt je thuiswerkers op de meest smakelijke manier verrassen. De pakketten kunnen immers een mooie fles wijn, een selectie speciaal bieren, mixdranken of een fles bubbels bevatten. Daarnaast zal een lekker borrelhapje ook niet ontbreken. Hierbij kan de keuze gemaakt worden voor een bite van de kaasboer, chips met unieke smaken, mooie worst of knapperige toast met dips. Als je een borrelpakket bij Charles bestelt, heb je volop keuze.

Uiteraard kun je het borrelpakket personaliseren door hier een persoonlijk kaartje aan toe te voegen dat kan worden voorzien van het bedrijfslogo. De borrelpakketten worden verpakt als mooi cadeau en worden op het gewenste tijdstip (op meerdere adressen afgeleverd). Je bent er dus zeker van dat je thuiswerkers op vrijdagmiddag 17.00 uur met het glas voor het scherm zitten om ook in deze tijd het glas met je te heffen.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *