Paasgeschenken

Relatiegeschenken om rond Pasen weg te geven: 4 voorbeelden

Published On 25 maart 2021 | By Roeland van Poorten | Marketing

Als de dagen langer worden en de eerste zonnestralen van de lente doorkomen is het tijd voor Pasen. Wil je dit jaar met Pasen je relaties een extra blijk van waardering geven maar weet je niet zo goed wat je kan doen? Wij geven 4 voorbeelden voor leuke presentjes die perfect passen bij deze tijd van het jaar. Zo wordt het weggeven van een leuk relatiegeschenk een (paas)eitje. 

Vrolijke Paaspakketten

Het geven van een kerstpakket is al tientallen jaren een traditie in Nederland. Echter is een paaspakket net zo leuk en valt waarschijnlijk meer op omdat niet iedereen het weggeeft. Er zijn verschillende paaspakketten beschikbaar, bijvoorbeeld vol met paaseitjes, chocolade en andere zoetigheid die bij Pasen past. Daarnaast zijn er ook kant-en-klare pakketten voor een heerlijk paasontbijt of brunch. 

Paasgeschenken per post   

De paasgeschenken per post zijn dit jaar helemaal de trend. En niet zo gek, aangezien het lekker makkelijk is. Deze paasmailings zitten in doosjes die speciaal gemaakt zijn om te versturen per post, ze passen namelijk perfect door de brievenbus. Hierdoor ben je geen hele dure pakketkosten kwijt maar heb je voor een schappelijke prijs een leuk geschenk bezorgd op de deurmat. Wat dacht je van een speciaal paasdoosje met chocolade repen? Of een vogelhuisje met een nestje van paaseitjes? 

De lekkerste paaseitjes

Pasen is natuurlijk geen Pasen zonder paaseitjes. Een geschenk met paaseitjesvalt daarom altijd wel in de smaak bij jouw collega’s, klanten en overige relaties. Cadeautjes met paaseitjes zijn er in allerlei vormen en maten. Je hebt potjes en zakjes met een mix van massieve of praliné paaseitjes. Maar ook hele originele geschenken zoals een mini pallet met paaseitjes of een kistje met wijn gevuld met de lekkerste eitjes. Voor ieder wat wils! 

Heerlijke paastaarten 

Pasen draait om lekker eten en gezelligheid. Een heerlijke paastaart mag daarom natuurlijk niet ontbreken rond de paasdagen. Maak jouw collega’s en klanten blij met zo’n heerlijke versnapering. De taarten kunnen verzonden worden in een leuk paasdoosje, maar vaak is het ook mogelijk om een koekblik bij te bestellen en te laten bedrukken met jouw ontwerp. Zo weet de ontvanger meteen aan wie hij/zij dit geschenk te danken heeft. Het koekblik is herbruikbaar en zo zal jouw geschenk niet snel worden vergeten. Super! 

Na dit artikel heb je genoeg inspiratie en ideeën om een super leuk relatiegeschenk cadeau te doen aan jouw collega’s en/of klanten. Aan de slag! 

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *