bedrijf vestigen in Antwerpen

5 redenen om je bedrijf in Antwerpen te vestigen

Published On 18 februari 2021 | By Dennis Verbaandert | Bedrijfspand

Ben je aan het overwegen om je bedrijf in Antwerpen te vestigen? Antwerpen is natuurlijk een prachtige stad met een centrale ligging in Belgïe. Maar waarom is het voor bedrijven interessant om in Antwerpen te vestigen? Wij hebben vijf belangrijke redenen op een rij gezet!

1. Ideale ligging

De stad Antwerpen heeft een centrale ligging in België en staat daardoor bekend om de goede bereikbaarheid. De stad is dan ook op allerlei manieren ontzettend goed bereikbaar. Zo is het met de auto vanaf Utrecht slechts twee uur rijden. Ook met de trein en bus is het Antwerpen goed te bereiken. Met het uitstekende openbaar vervoer in de stad zelf is elk deel goed te bereiken.

2. Gezellige stad

Antwerpen is een bruisende stad waar gezelligheid gegarandeerd is, vooral tijdens de zomer is de binnenstad mega gezellig. Alle terrasjes in de stad worden dan druk bezocht. Daarnaast heeft Antwerpen ook nog veel mooie bezienswaardigheden die zeker het bezoeken waard zijn. Om deze redenen trekt Antwerpen jaarlijks ontzettend veel toeristen. Als bedrijf wil je natuurlijk een een mooie stad gevestigd zijn. Niet alleen voor je medewerkers, maar ook voor opdrachtgevers en zakelijke partners.

3. Groeiend aantal bedrijven

Antwerpen staat bekend om het actieve bedrijfsleven. Er zijn dan ook veel bedrijven in diverse sectoren gevestigd in de stad. Dit biedt voor jouw bedrijf nieuwe mogelijkheden met betrekking tot samenwerkingen met andere lokale bedrijven. Ook zorgt dit voor nieuwe impulsen. Elk jaar groeit het aantal bedrijven dat zich vestigt in Antwerpen.

4. Betaalbaar bedrijfsvastgoed

Een groot voordeel om je bedrijf in Antwerpen te vestigen is dat bedrijfsvastgoed nog betaalbaar is. Zeker als je het aanbod vergelijkt met andere grote steden in Nederland en België, dan is bedrijfsvastgoed in Antwerpen relatief goedkoop. Benieuwd naar de prijzen? Bezoek dan eens de website van Heylen Vastgoed. Dit is de grootste vastgoed makelaar in de gemeente Antwerpen.

5. Haven en luchthaven

Al jaren is Antwerpen de economische motor van Vlaanderen. Niet alleen voor Vlaanderen, maar ook voor de Belgische economie, is de stad Antwerpen ontzettend belangrijk. Met de op één na grootste haven en een luchthaven is Antwerpen belangrijk voor de Belgische economie.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *