Kerstfeest organiseren

3 originele ideeën voor het organiseren van een kerstevent

Published On 30 oktober 2023 | By Roeland van Poorten | Overig

De decembermaand komt steeds dichterbij en de voorbereidingen voor kerst zijn bij sommige bedrijven al van start gegaan. Het organiseren van een kerstevent kan een uitdaging zijn omdat er veel bij komt kijken. In dit artikel geven we je 3 originele ideeën om het kerstfeest naar een hoger niveau te tillen en een blijvende indruk achter te laten.

Idee 1: Photobooth met kerstthema

Een photobooth is een uitstekende ijsbreker voor gasten. En hoe leuk is het om foto’s speciaal in kerstthema te hebben? Denk bijvoorbeeld aan een ‘Winter Wonderland’ achtergrond, props zoals rendiergeweien of een magische sneeuwbol-setting.

Idee 2: Culinaire wereldreis

Organiseer een diner waarbij elk gerecht geïnspireerd is op kersttradities uit een ander land. Van de Italiaanse panettone tot de Britse Christmas pudding, neem je gasten mee op een culinaire wereldreis.

Idee 3: Een eigen kerstmarkt

Creëer je eigen kerstmarkt op kantoor of bedrijfsterrein. Nodig lokale ambachtslieden uit om hun waren te verkopen, serveer glühwein en warme snacks en zorg voor live muziek of een koor dat kerstliederen zingt.

Een onvergetelijk zakelijk kerstfeest

In dit artikel hebben we je een paar leuke tips gegeven om je kerstevent extra speciaal te maken. Met deze tips kun je iets moois en leuks maken waar iedereen nog lang over zal praten. Of je nu een eigen kerstmarkt organiseert of foto’s maakt in een photobooth, zorg dat het past bij wat jouw bedrijf leuk vindt. Veel plezier met de voorbereidingen en een fijn feestje gewenst!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *