devices

Welke devices helpen jou beter ondernemen?

Published On 30 november 2020 | By Nathalie Brouwers | Marketing, Personeel

Devices die jou helpen beter te ondernemen. Het klinkt wellicht wat gek in de oren, maar niet als je je bedenkt dat devices een steeds meer bepalende rol spelen in ons dagelijkse leven. Noem een smartphone, smartwatch, tablet en bluetooth oordopjes. We kunnen nagenoeg niet meer zonder. Daarbij komt dat juist voor werkgerelateerde activiteiten steeds vaker gebruik wordt gemaakt van dergelijke devices. Om welke devices gaat het dan en hoe helpen die devices jou beter ondernemen? Wij noemen een paar voorbeelden.

De smartphone

Laten we beginnen met het meest gebruikelijke device, namelijk de smartphone. Zowat iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Enkele uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Ook op het werk is de smartphone niet meer weg te denken. Heb je op het werk een Samsung telefoon dan vind je hier de beste Samsung hoesjes.  Het begrip werktelefoon klinkt dan ook vast en zeker erg bekend in de oren. Zeker ondernemers proberen door middel van een werktelefoon naast hun privételefoon hun zaken overzichtelijk te houden. Daarnaast biedt een werktelefoon zekere privacy omdat je eventuele cliënten het nummer van je werktelefoon kunt geven. Zodoende voorkom je dat je cliënten, klanten of andere werkgerelateerde contacten toegang hoeft te geven tot je privételefoon.

Het nadeel van dat een smartphone, of laten we in dit kader smartphones zeggen, zo een groot onderdeel zijn van het dagelijkse leven en dus ook werk, is dat je ze daardoor erg veel gebruikt. Hierdoor is de kans op beschadigingen ook reuze aanwezig. Natuurlijk wil je beschadigingen voorkomen. Niet alleen omdat je simpelweg niet wilt dat je privé- en/of werktelefoon kapot gaat, maar ook zeker omdat een device vol krassen en barsten gewoonweg niet echt representatief oogt. En dat is als ondernemer zijnde natuurlijk wel belangrijk. Hier is gelukkig wel een oplossing voor te vinden, hetgeen overigens geldt voor alle soorten devices.

De smartwatch

Na de smartphone volgt de smartwatch. Een device dat in vergelijking met andere devices zoals de smartphone en tablet nog redelijk in opmars is, maar desalniettemin al een flinke plaats op de markt heeft weten te bemachtigen. Ook de smartwatch is voor veel ondernemers niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Een smartwatch is als het ware een verlenging van je smartphone. Zo toont een smartwatch onder meer oproepen, berichten, e-mails en herinneringen. Op die manier heb je met letterlijk één blik zicht op wat binnenkomt, zonder meteen je smartphone te hoeven pakken. Dit is bijvoorbeeld super handig als je bijvoorbeeld in een meeting zit en een  melding binnenkrijgt. Via je smartwatch kun je dan snel en eenvoudig zien om wat voor melding het gaat en dus of het om iets belangrijks gaat.

Bluetooth oordopjes

Tot slot bespreken we de bluetooth oordopjes. Ben je als ondernemer zijnde veel onderweg? Dan zijn bluetooth oordopjes een ware verrijking voor je werkzaamheden. Bluetooth oordopjes zorgen er namelijk voor dat je zowat overal kunt vergaderen en ook nog eens je handen vrijhoudt. In de auto, in het openbaar vervoer of tijdens het uitlaten van de hond, met bluetooth oordopjes ben je altijd bereikbaar en in staat een gesprek te voeren. Op die manier verhoog je de productiviteit van je dag. En zeg nou zelf, dat wilt toch iedere ondernemer?

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *